Ost och ostron

IMG_0530

Årets semester i Nice för vår del verkar till 100% handla om att bara ta det lugnt, försöka minimera alla turistmåsten och enbart fokusera på att göra, äta och se det vi saknat och längtat efter hemma i Sverige. Två favoriter som vi satsat på flera gånger till middag här hemma: ett dussin ostron till priset av i princip ingenting samt ostlådor med smakprov från något av Frankrikes ostlandskap. Oslagbart gott och livskvalitet!

IMG_0527

3 tankar om “Ost och ostron

  1. Känner er inte men hoppas verkligen att ni inte blev direkt drabbade av dådet igår och att allt är bra med er.

    • Hej Jessica och tack snälla du för din omtanke! Allt är bra med oss! Min bror var nere på strandpromenaden när allt hände, men han var lyckligtvis på tillräckligt avstånd. Han hörde konstiga ljud som han inte förstod just då vad det var och såg springande folkmassor. Förskräckligt och ofattbart! Vi har svårt att förstå det som hänt och är som alla andra helt bedrövade för alla som drabbats. TACK igen!

  2. Ja, det är verkligen förskräckligt och ofattbart. det går inte riktigt att ta in, trots att jag inte har nån koppling till det alls annat än som medmänniska. Skönt att höra att det gick bra för din bror, även om man förstås tänker på och känner med alla som det inte gick bra för – och framför allt deras anhöriga. Ta hand om er!

Lämna en kommentar